monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Horia Nasra: Alianţa Vestului s-a creat doar pentru ca cei 4 primari să se impună în PNL

Alianţa Vestului este un demers strict politic al primarilor din Cluj-Napoca, Timişoara, Oradea şi Arad pentru a crea presiune şi a se impune în lupta internă din PNL şi o modalitate pentru a avea forţa de a-şi negocia candidaţi pentru alegerile europarlamenatre, spune preşedintele PSD Cluj.

Preşedintele PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că primarii din Cluj-Napoca, Timişoara, Oradea şi Arad au primit un răspuns din partea comisarului european Corina Creţu potrivit căruia nu se pot accesa fonduri europene pe structura AVE.

”Alianţa Vestului este un demers strict politic al celor patru primari liberali pentru a crea presiune şi a se impune în lupta internă din PNL. Este o modalitate pentru a avea forţa de a-şi negocia candidaţi pentru alegerile europarlamenatre, este un exerciţiu strict politic intern. Aceasta este miza. Comisarul european Corina Creţu le-a răspuns că nu se pot accesa fonduri europene pe această structură. Nu ştiu cât de onorabil este pentru Cluj să se asocieze cu nişte personaje exotice, cum sunt Nicolae Robu şi Gheorghe Falcă”, a spus Nasra.