Actualitate

FOTO ACCIDENT pe DN1 la Bologa. TREI autovehicule implicate, traficul RUTIER și FEROVIAR a fost BLOCAT. Vinovatul este un șofer grăbit

Un accident rutier s-a petrecut, în această dimineață, pe DN1, la ieșirea din Poieni spre localitatea Bologa.

UPDATE

Din primele cercetări, se pare că șoferul TIR-ului nu a adaptat viteza la condițiile meteo pe un carosabil umed, a pierdut controlul volanului, iar remorca a ajuns pe contrasens, unde a lovit un autoturism care circula regulamentar din sens opus, respectiv pe sensul Cluj-Napoca-Oradea.


Autoturismul a fost proiectat ulterior într-un alt autoturism care circula în spatele său, în timp ce TIR-ul a ajuns pe zona de protecție a căii ferate. Traficul rutier și feroviar a fost RELUAT.

ȘTIREA INIȚIALĂ


Martorii spun că șoferul unui TIR și conducătorul unei dubițe s-au ciocnit frontal, autotrenul ajungând cu partea din față pe șinele de cale ferată. Din primele informații se pare că în accident ar fi fost implicată o a treia mașină, existând trei răniți.

La fața locului au ajuns două mașini de poliție și pompieri, iar traficul este blocat pentru măsurători. Centrul INFOTRAFIC al Inspectoratului General de Poliție Cluj anunță că, din pricina faptului că TIR-ul blochează linia de cale ferată, traficul feroviar este întrerupt pe Magistrala 300.

Ultimele Stiri
abonare newsletter