Actualitate

NUNTĂ ÎN SEARA DE REVELION în familia Asociației „Delia Grădinaru”! Doi tineri dependenți de dializă pășesc împreună în Noul An.

Andrada și Andrei se vor îmbrăca în miri și vor petrece clipe minunate alături de familia lor mare din această Asociație de învingători.

Asociația Kiwanis, Liana Baraian și Paula Rad au venit să-i colinde pe copiii și tinerii dependenți de dializă și au plecat cu colindul lor în inimă, în prima zi a taberei organizată de Asociația pentru Solidaritate și Empatie „Delia Grădinaru”.


„În cea de-a doua seară, câteva fete minunate din Comunitatea Zumba au umplut încăperea de energie bună, apoi tinerii s-au plimbat prin Târgul de Crăciun și au luat un prânz delicios la Marty Restaurants, condus de un sufletist veritabil, Suciu Marcelus. În timpul anului, mâncarea de la același restaurant îi răsfață și în spitale, o mică recompensă compensatorie pentru zilele lungi petrecute țintuiți pe un pat”, spune Emanuel Ungureanu, organizatorul taberei.

Urmează seara de Revelion, unde vor fi peste 80 la masă, dar nu bucatele contează ci bucuria acestor tineri să fie împreună după un an de luptă cu boala. Acești luptători veritabili vor petrece seara dintre ani împreună cu medicii și asistentele care au grijă de ei de-alungul anului.


O nuntă printre prieteni

Tinerii din acest grup caută iubirea ca orice om de pe pământ, doi tineri care fac dializă s-au cunoscut, se iubesc și s-au căsătorit.

Colegii lor nu au putut veni la nunta lor în cursul anului, așa că Andrada și Andrei se vor îmbrăca în miri și vor petrece clipe minunate alături de familia lor mare din această Asociație de învingători.


„Ne vedem live, diseară, de la Hotel Univers T, un loc frumos, cu oameni ca pâinea caldă care îi răsfață pe acești trimbulinzi. Sărbători fericite, alături de cei dragi și nu-i uitați pe cei singuri, din spitale sau din alte locuri unde la un moment dat ajungem toți... Multă sănătate!”, a urat tuturor pe pagina sa de Facebook, Emanuel Ungureanu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter