Actualitate

O victimă din accidentul de la Leghia ARE NEVOIE URGENTĂ DE SÂNGE! Vezi cum poți fi de AJUTOR!

Anca Roxana Tăutu a fost rănită grav și se află acum la Terapie Intensivă la UPU Cluj.

Soția șoferului care a murit sâmbătă în accidentul de la Leghia, pe drumul Cluj-Napoca - Huedin, are nevoie urgentă de sânge.

”URGENT! Am nevoie de ajutorul vostru!!!Vă implor! Cumnata mea a fost implicată într-un grav accident de maşină între Cluj şi Oradea. E în stare critică şi are nevoie de sânge. PUTEȚI DONA ÎN ORICE CENTRU DIN ŢARĂ (indiferent de grupa de sânge), cu menţiunea OBLIGATORIE : SCJU Cluj, TERAPIE 1, TĂUTU ANCA ROXANA. Puteţi dona şi LUNI!! Multumesc”, a scris Gabriela Bors, pe Facebook.


În accident și-a pierdut viața șoferul.

”Lucian a plecat, sus la îngeri. Nu mai vorbisem cu el de ceva vreme, ştiam că e în Franţa şi că împreuna cu Anca, soţia lui şi fosta mea colegă de cameră din facultate, au o fetiţă. Lucian e prietenul meu din studenţie. Lucian e băiatul blond şi blând, cu accent de acasă, moldovenesc, şi mereu cu glume şi poante. Refuz să accept că Lucian nu mai e! Ieri mă gândeam la el, rar o făceam, văzusem un film Hallmark, iar actorul principal semăna izbitor cu el. Am vrut să îi scriu, să îi trimit un link să se minuneze şi el. Nu am făcut-o. Mi s-a părut o prostie după atâta vreme nevorbită...
Iar ieri el a plecat... Sus, acum cateva ore.
Preţuiţi-va prietenii cât îi aveţi şi aveţi grijă să ştie că sunt iubiţi.
Lucian, e tardiv, dar...te iubesc! Domnul să te aibă în paza lui! Anca, te rog rămâi cu noi!”, a scris o prietenă a șoferului.


Un bărbat a murit sâmbătă dimineaţa într-un accident grav de circulația pe drumul E60, după ce maşina în care se afla a intrat pe contrasens.

Un șofer din Botoșani ar fi adormit la volan, iar mașina a pătruns pe contrasens, intrând în impact frontal cu un microbuz care circula pe sensul Cluj-Oradea. Accidentul a avut loc la intersecția cu DJ 108C, spre Leghia. Cinci persoane au fost rănite, dintre care 4 adulți și un copil. Două persoane au fost rănite grav, iar conducătorul auto vinovat a decedat.

abonare newsletter