Actualitate

Revelion grandios în Cluj-Napoca: 700 de sticle de șampanie și un sfert de oră de artificii!

În ultima noapte din 2018, Piața Unirii va fi gazda unui spectacol artistic potrivit pentru toate gusturile, în timp ce Piața Avram Iancu va fi luminată de tradiționalul foc de artificii.

Primarul Emil Boc a explicat de ce Revelionul 2019, organizat de Primăria Cluj-Napoca, va avea loc în două locații diferite.

"Spectacolul artistic va avea loc în Piața Unirii, dar focul de artificii va avea loc în Piața Avram Iancu, la fel cum s-a întâmplat la manifestațiile din 1 decembrie. S-a luat această decizie din pricina reabilitării Bisericii Sf. Mihail, nu s-a primit avizul de la ISU pentru că biserica are acoperișul descoperit. De la 22:00 vor cânta trupele Hora și Cargo, apoi ne vom deplasa împreună în Piața Avram Iancu.


Vor fi 700 de sticle de șampanie, sperăm la un spectacol de artificii de cel puțin 15 minute. Trebuie să fie intens, spectaculos și să aibă conținut, să se vadă și din alte zone ale Clujului, deși cel mai frumos este să fii acolo, la fața locului", a precizat edilul, la un post de radio local.

Program Piața Unirii:
22:00 - Trupa Hora
22:50 - Cargo
00:15 - Arpy & Zip Band


Piața Avram Iancu:
00:00 - Spectacol de artificii

abonare newsletter