Actualitate

Sărbători pline pentru polițiștii clujeni. Au avut parte de peste 200 de intervenții

În perioada 24-26 decembrie a.c., polițiștii clujeni au intervenit la 232 de evenimente la care au fost solicitați, atât pentru a-i ajuta pe cei care au sunat la numărul de urgență 112, cât și pentru a calma spiritele astfel încât să fie menținută ordinea publică.

În perioada Crăciunului, mai exact 24-26 decembrie, la nivel județean, polițiștii clujeni au acționat pentru a menține ordinea și siguranța publică. În cele trei zile au fost organizate 228 de patrule și s-a intervenit la 232 de evenimente, dintre care 187 au fost sesizate prin 112.

Au fost constatate 36 de infracţiuni și aplicate 128 de sancţiuni contravenţionale, pentru nereguli privind ordinea publică, regimul rutier, privind activitatea de comerț și privind paza bunurilor.


În cadrul activităţilor desfășurate de poliţiştii rutieri pentru creșterea siguranței în trafic, au fost constatate 8 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Totodată, au fost reținute 19 permise de conducere.

Polițiștii de la rutieră s-au aflat în teren și  au acţionat pentru menţinerea fluenţei traficului şi prevenirea producerii accidentelor de circulație, în perioada menționată nefiind înregistrat niciun accident rutier grav.

Ultimele Stiri
abonare newsletter