Actualitate

Și-a LĂSAT MAMA ÎN STRADĂ în preajma Crăciunului! Ce a putut face o puștoaică abia ajunsă la majorat

În timp ce unii se bucură de căldura familiei în prag de Sărbători, o femeie din Dej a primit o lovitură dură de la cine se aștepta cel mai puțin: propria fiică.

O tânără care abia a împlinit 18 ani a cerut și a obținut ordin de protecție împotriva propriei mame, pe care a evacuat-o din casă în pragul Crăciunului. Femeia disperată mai are o șansă la apelul care se va judeca la Tribunalul Cluj.

Un judecător de la Judecătoria Dej a pronunțat, în 19 decembrie, hotărârea prin care mama este obligată să păstreze distanța minimă de 100 de metri față de fiică, timp de șase luni, plus alte obligații. De asemenea, femeia are interzis la orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod cu fata ei. Totodată, acesteia i s-a interzis să circule pe străzile frecventate de tânăra în speță, potrivit clujust.ro.


Colegii de la clujust.ro au stat de vorbă cu femeia, care susține că fiica ei este de fapt cea agresivă și că sunt într-o stare conflictuală de circa un an de când fata are un iubit care ar influența-o negativ. Femeia susține că este victima unei înscenări.

Tânăra a invocat în fața judecătorului că îi este frică să stea în casă cu mama ei și că suferă de atacuri de panică din cauza femeii. Mama evacuată doarme acum pe unde apucă, pe la rude, în timp ce soțul ei este plecat la muncă în străinătate.

Ultimele Stiri
abonare newsletter