Actualitate

Haosul din stația Arte Plastice, departe de a fi rezolvat. Nervi întinși la maxim zilnic

Zi de zi, în fiecare dimineață, clujenii care așteaptă autobuzul în stația din fața Cinematografului Mărăști trăiesc un adevărat calvar din pricina supraaglomerării.

Un clujean a semnalat faptul că, în intervalul orar 07:15-07:45, stația Arte Plastice este supraaglomerată din pricina autobuzelor metropolitane. Acestea staționează în cartierul Mărăști, lasă toți pasagerii, iar aceștia sufocă practic spațiul și așa destul de restrâns, plin de oameni care așteaptă autobuzele.

"Este adevărat, am dispus acolo un control suplimentar. Nu este normal ca stațiile de transport public să fie ocupate ilegal de către cei care nu au dreptul și care trebuie să utilizeze stațiile aprobate conform traseului de transport stabilit prin ceva hotărâre a Consiliului Județean. Poliția Locală are în mandat să verifice și să asigure dimensiunea publică a acestei stații. Am mai primit această sesizare și mă voi ocupa în mod special să asigur respectarea legalității în oraș. Nu e posibil să dai drumul la abuzuri de acest fel!", a comentat problema primarul Emil Boc, la un post de radio.

Ultimele Stiri
abonare newsletter