Actualitate

În unele zone din Cluj, gunoiul nu este ridicat zile întregi

Câțiva clujeni care locuiesc în Gheorgheni, pe Bulevardul NicolaeTitulescu se plâng că de zile întregi nu a fost ridicat gunoiul la ei în zonă.

 

De mai bine de o săptămână, firma de salubritate nu a mai trecut pe la clujenii care locuiesc pe Titulesc 6-8, iar punctul de colectare dă pe afară.


„Dacă noi nu am plăti factura de salubritate, urgent am fi penalizați. Noi, cetățenii, ce podibilități avem să vă penalizăm că nu vă faceți treaba?”, a întrebat o clujeancă, știind, desigur, că nu va primi niciun răspuns.

Femeia povestește că în decursul zilei de vineri, o mașină care aparține firmei de salubritate a trecut prin zonă, dar gunoiul a rămas neatins.


Azi, de exemplu, a venit o mașină cică să ridice gunoiul. Au venit câteva persoane, s-au uitat și au plecat fără să ridice gunoiul. În această situație noi mai suntem obligați să plătim un serviciu de care nu beneficiem? Ba mai mult, luna trecută ați scumpit chiria la containere. Mă întreb de ce?  Ca să zacă ditamai stiva de gunoi fără să o clintească nimeni?”, a aruncat o altă întrebare clujeanca.

Alți clujeni spun că situația este asemănătoare și în multe locații din cartierul Mănăștur.

Ultimele Stiri
abonare newsletter