Actualitate

Ediția cu numărul 8 a festivalului MOX va fi una surprinzătoare! Primii artiști au fost confirmați

În 2019 Music Outdoor Experience (MOX) ajunge la ediția cu numărul 8, iar oganizatorii și-au propus ca ediția aceasta să se remarce considerabil față de anii anteriori. MOX a ajuns un festival de referință pentru publicul care dorește să trăiască o experiență cu totul unică, ajungând ca în 2018 să fie sold out.

Pe parcursul anilor, festivalul a crescut armonios, reușind să atingă un public divers și de calitate în același timp. Elementele cheie ale acestei evoluții au fost și vor râmăne seriozitatea echipei și implicarea voluntarilor a cărui număr crește de la an la an.
Tema pentru 2019 va fi ”THE MUSIC, THE OUTDOORS, THE EXPERIENCE”, cele 3 elemente în jurul cărora este construit conceptul MOX și le va oferi participanților ocazia să trăiască pe deplin o excursie cu cortul la munte transformată într-un festival aparte.
 
THE MUSIC
 
Line-up-ul va fi un subiect atent gândit și organizat anul acesta, pe scene urcând peste 50 de artiști internaționali, naționali și locali, scenele fiind împărțite atât de artiști dj, cât și de formații live și colaborări de tipul B2B.
 
Lost in the woods stage oferă participanților o experiență unică în România, de a dansa și asculta muzică în mijlocul pădurii, înconjurați numai de brazi și natură, fiind un loc unde fiecare se simte cu totul liber. Anul acesta se va dezvolta scena din pădure prin mișcarea TAKEOVER în colaborare cu SUBFELEAC și COLECTIVA GAZETTE, oferind Lost in the woods stage fiecărui crew o zi întreagă din festival, astfel publicul trăind experiențe noi în povestea MOX.
 
THE OUTDOORS
 
Spațiul evenimentului este unu aparte și le permite organizatorilor să se extindă și să încerce idei noi, iar pentru anul viitor vor fi amenajate mai multe zone în cadrul festivalului. Astfel pădurea va fi extinsă, zona de camping la fel, iar zonele amenajate special pentru foc de tabără vor fi reamenajate și mărite.
 
THE EXPERIENCE
 
Experiența pe care o trăiesc participanții la MOX este unul din elementele cheie care a dus la dezvoltarea și creșterea evenimentului. Ediția aceasta organizatorii doresc să îi ajute pe participanți  să aibă parte de experiențe noi, astfel că va fi lansată și o atreia scenă mascată într-un shop outdool, zona atelierelor va fi relocată, iar ateriele vor fi mai multe și mai diversificate (va fi chiar și un antelier de cosmologie). Cinematograful în aer liber va fi relocat, zona de foodcort va fi complet regândită. Iubitorii de lectură se vor putea bucura de o bibliotecă în aer liber. 
De asemenea, va fi realizat un spectacol  de video-mapping pe copacii din jurul scenei principale, iar pădurea va fi iluminată printr-un joc de culori, lumini și pânze. Cei care adoră să stea liniștiți în natură și să se bucure de muzică se vor putea bucura de încă o zonă pentru hamace.
ATELIERE & ACTIVITĂȚI
 
Activitățile și atelierele sunt una din atracțiile principale pe timp de zi la MOX. De la un singur atelier în 2013, pentru 2019 pregătim o serie de ateliere și activități diferite și noi în colaborare cu ONG-uri și asociații din România care vor contribui la crearea unei experiențe unice întâlnite în cadrul unui festival vreodată.
 
Ediția MOX 2019 va avea loc în perioada 11-14 iulie în aceeași locație, la Coada Lacului Drăgan, Valea Drăganului, Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter