Actualitate

Arde PSD. Un nou incediu a avut loc la sediul din Cluj a partidului

Nemulțumirea oamenilor față de politica PSD îi face pe unii să treacă la măsuri radicale. Un nou incendiu a avut loc la sediu PSD Cluj după ce aseară a avut loc și un mic protest în Piața Unirii în urma ultimelor modificări legislative.

Dacă la începutul acestui an sediul PSD Cluj a fost atacat cu un cocktail Molotov și prin incendierea mai multor ziare în fața intrării, în această dimineață scările aceluiași sediu au fost vizate pentru incendiere.

La prima oră a zilei, un incendiu a fost sesizat, prin apel la 112, în zona unui partid politic din Cluj-Napoca.


La fața locului s-a deplasat un echipaj de pompierii de la ISU Cluj, care au lichidat focul și mai multe echipaje de poliție, care au început cercetările. Din primele informații, polițiștii nu au încă nicio pistă concretă pentru a identifica autorii.

IPJ Cluj transmite că, astăzi, în jurul orei 9:15, au fost sesizați prin apel 112 cu privire la un incendiu produs în zona sediului unui partid politic, din Cluj-Napoca. La fața locului se află o echipă de polițiști care investighează împrejurările producerii incendiului. În urma acestui incident nu au fost victime, ci doar pagube materiale. Cercetările vor fi continuate sub aspectul comiterii de distrugere prin incendiere, faptă prevăzută de Codul penal.


Sediul PSD a fost vizat în ultimii ani de mai multe incendii. În luna octombrie 2016, acoperișul clădirii în care își au sediile partidele PSD și PNL fiind cuprins de flăcări.

Etichete: incendiu psd cluj
Ultimele Stiri
abonare newsletter