Actualitate

Peste 200 de copii în grija unuia dintre cele mai longevive proiecte caritabile din Cluj

Ajuns la a noua ediție, proiectul „Părinte inFlorești te indeamnă să Dăruiești” implementat de Asociația Părinte inFlorești a ajuns să aibă în grijă nu mai puțin de 200 de copii! De la prima ediție, din urmă cu nouă ani, numărul beneficiarilor a crescut considerabil, aceștia fiind persoane vulnerabile din tot județul Cluj. Anul acesta, campania umanitară se desfășoara în perioada 6-22 decembrie, în mai multe locații.

Povești de viață, pline de suferințe și lacrimi, ale unor familii care au nevoie de sprijinul comunității, își găsesc sprijin în Asociația Părinte inFloresti și în concetățenii noștri, mulți!, care se oferă, an de an, să ajute. Unul dintre cele mai cunoscute cazuri este cel al Nicoletei, mama a trei copii, care a fost lovită de o mașînă în timp ce aștepta în stația de autobuz și, după o recuperare grea, a rămas cu deficiențe de umblat și alte multe probleme de sănătate. Dar pe lângă Nicoleta sunt mulți copii din familii defavorizate, persoane cu retard s.a.

Modalitățile prin care va puteți implica sunt mai multe:


1.DONAȚII
Puteți alege să faceți donații și să primiți pe baza acestora mici cadouri pentru cei dragi, sub formă de decorațiuni de Crăciun, de la standul cu lucrușoare handmade create de membrele asociației. Standul îl gasiți în perioada, 6-22 decembrie, în VIVO! Cluj-Napoca, de luni până vineri, între orele 18.00-20.00 și în weekend între orele 12.00-20.00. Sunteți invitați să faceți donații și în cadrul atelierelor pentru copii organizate la VIVO! Cluj-Napoca, în zilele de 8, 9, 15, 16 și 22 decembrie. Atelierele au tematică diferită, sunt foarte interesante și educative pentru copii. Participarea este gratuită iar participanții sunt invitați să doneze pentru cazurile sociale din acest proiect.
2. DONAȚII MATERIALE sub formă de lucruri pentru întreagă familie / produse alimentare neperisabile / cărți și articole pentru școală. Dacă doriți să donați astfel de lucruri pentru familiile în nevoie, puteți să le strângeti într-o cutie, să le impachetați, să puneți o etichetă pe ea care să conțînă detalii referitor la conținut și să le depuneți la standul asociației din VIVO! Cluj-Napoca, în perioada 6-20 decembrie, în intervalul 18-20 în timpul săptămânii și 12-20 în weekend. Dacă doriți să fiți contactat de beneficiarul actului de generozitate, puteți să menționați pe cutie și numărul Dvs de telefon sau adresa de email. 
3. TIMP 
Scrieți pe adresa laura@parinteinfloresti.ro  dacă doriți să sprijiniți proiectul și să oferiți copiilor Dvs lecția recunoștinței, vizitând impreună cu ei o familie nevoiașă și dăruind membrilor acesteia lucrurile de care au nevoie. Asociația vă va pune în contact cu aceștia.

Ultimele Stiri
abonare newsletter