Actualitate

REVOLTĂTOR. Un tătic clujean arată cu degetul spre UPU Pediatrie. Prin ce a trecut fetița sa după ce i s-a pus un diagnostic GREȘIT la urgențe

Un bărbat din Cluj-Napoca își varsă nemulțumirea față de serviciile cadrelor medicale de la UPU Pediatrie.

Acesta spune că, deși fetița sa avea intestinele încrucișate, la Urgențe i s-a comunicat că este suspectă de encefalită, fiind internată ulterior la secția boli infecțioase. Iată mesajul tăticului:

"Atenție, la Serviciul Urgențe Pediatrice se merge pe ghicite și posibilități, este plin de incompetenți! Am fost cu fetița miercuri dimineață la ei, cu stări de vomă și somnolență. Rezultatul: suspectă de encefalită. După ecografia craniană și alte investigații la Neurologie, apoi internare la Infecțioase, după 2 zile și 2 nopți de chin pentru fetiță, aflăm că starea se înrăutățește și face scaun cu sânge. Mergem de urgență înapoi vineri dimineață la Urgențe Moților și, după o ecografie abdominală banală, aflăm ca are intestinele încrucișate, ceea ce se putea vedea miercuri, dar s-a omis!"


Din fericire, după intervenția chirurgicală, fetița se simte mai bine acum:

"Așa că, prin incompetența și neputința lor, Eveline s-a ales cu o intervenție chirurgicală, vineri, la ora 12:00. Azi suntem pe drumul cel bun!", susține tatăl fetiței.

Etichete: UPU pediatrie
Ultimele Stiri
abonare newsletter