Actualitate

ȘI-AU VĂZUT MOARTEA CU OCHII chiar pe zebră. Doi pietoni au scăpat cu viață după ce nu li s-a dat prioritate - VIDEO

Doi pietoni au fost la un pas să fie spulberați la intrare în localitatea Florești după ce un șofer nu a oprit la trecerea de pietoni.

Trecerea de pietoni din zona Metro din Florești reprezintă o adevărată provocare pentru pietonii care doresc să ajungă pe cealaltă parte a drumului. Acest lucru este evidențiat în videoclipul trimis de unul dintre cititori.

Numeroase accidente au loc aproape în fiecare săptămână în dreptul hipermarketului Metro unde se află și o trecere de pietoni.


Vineri seara, doi oameni au fost la doar un pas de a fi spulberați după ce șoferul unei mașini nu a oprit pentru a acorda prioritate. Pe video se vede clar cum cei doi oameni care se aflau pe trecerea de pietoni se dau la o parte din calea mașinii care circula cu viteză mare prin localitate.

Pentru această zonă s-au făcut mai multe cereri prin care să se elimine trecerea de pietoni și să se pună parapeți pentru că la doar câteva sute de metri se află un sens giratoriu unde șoferii care vin Cluj-Napoca ar putea întoarce pentru a merge la hipermarket, și unde s-ar putea înființa o trecere de pietoni.

Ultimele Stiri
abonare newsletter