Actualitate

Bărbat reținut de polițiști. A CULTIVAT CANNABIS în casă!

Un tânăr de 28 de ani, din Cluj-Napoca, a fost reținut, ieri, de polițiștii specializați, care au efectuat trei percheziții la domiciilile unor persoane bănuite de trafic și deținere de droguri de risc.

Potrivit IPJ Cluj, la data de 11 decembrie, polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca - Serviciul Antidrog, au efectuat trei percheziții domiciliare, în urma cărora au descoperit și ridicat 100 de grame de cannabis, aproximativ 2 kilograme de masă vegetală de cannabis, comprimate de MDMA, 17 doze de LSD, 2 cântare electronice, grindere, instrumente de consum, o instalație pentru cultivarea outdoor a cannabisului și două telefoane mobile.

Din investigațiile polițiștilor a rezultat faptul că un bărbat ar fi cultivat plante de cannabis în locuința sa din Cluj-Napoca, pe care le-ar fi comercializat clienților unui bar din localitate, unde bărbatul în cauză și-ar fi desfășurat activitatea. Polițiştii au pus în executare un mandat de aducere pe numele acestuia, fiind condus la sediul DIICOT-ST Cluj pentru audieri, ulterior fiind reținut pentru 24 de ore. În cursul acestei zile, cel în cauză urmează a fi prezentat Tribunalului Cluj cu propuneri legale. Activitățile au beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Cluj.

abonare newsletter