Actualitate

Fără permis, beți la volan sau cu permisul suspendat. Zi plină pentru polițiștii rutieri

Ziua de ieri a fost una bogată în infracțiuni rutiere, polițiștii confruntându-se cu mai mulți șoferi fără permis, beți la volan sau cu permisul suspendat.

Potrivit IPJ Cluj, un tânăr de 24 ani din Deva a fost depistat în trafic pe strada Rodnei din Cluj-Napoca în timp ce conducea mașina, deși avea permisul suspendat. Tot în Cluj-Napoca, pe strada Aurel Vlaicu, un bărbat de 28 de ani din Șimleu Silvaniei, jud. Sălaj, a fost prins de agenții de la Secția 2 Poliție comițând aceeași infracțiune. Ambii sunt cercetați acum pentru "conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată".

Un tânăr de 20 de ani din Dej a produs un accident soldat cu pagube materiale și a părăsit locul faptei. În urma verificărilor, polițiștii au constatat că acesta nu figurează ca deținător de permis de conducere, urmând a fi cercetat pentru "conducerea unui vehicul fără permis de conducere". În aceeași situație se află și un bărbat de 39 de ani din comuna Aghireșu, prins de polițiștii din Huedin gonind pe DJ 108C fără a deține permis.


Un alt accident rutier soldat cu pagube materiale a fost provocat de un bărbat de 35 de ani din comuna Baciu, fără permis de conducere și beat criță. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest de polițiștii Secției 3 Rurală Baciu, având peste 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acum este cercetat pentru "conducerea unui vehicul fără permis de conducere" și "conducerea unui vehicul sub influența alcoolului".

Ultimele Stiri
abonare newsletter