Actualitate

Elevii și studenții clujeni pot beneficia de burse de studiu de peste 50.000 de euro

Facultatea The Entrepreneurship Academy (EA), împreună cu Banca Transilvania, lansează competiția națională EntrepreNation CityStart, destinată liceenilor și studenților din anul I care sunt pasionați de business.

Competiția are loc în perioada decembrie 2018 - aprilie 2019 în Iași (8 decembrie), Galați (8 decembrie), Sibiu (19 ianuarie), Cluj-Napoca (26 ianuarie) și Timișoara (26 ianuarie).

Timp de 4 luni, participanții vor intra într-un program de mentorat și antreprenoriat susținut de echipa EA, pentru a implementa și testa ideile de afaceri generate în timpul competiției. Câștigătorii vor primi burse de studiu la EA, în valoare de 50.000 de euro, și accesul într-un program antreprenorial concentrat.


În fiecare dintre cele cinci orașe în care se va desfășura competiția, antreprenori cu experiență vor fi alături de participanți.

Echipele câștigătoare vor fi anunțate în luna aprilie 2019, după care acestea vor intra într-un BootCamp, un program antreprenorial de 7 zile. Fiecare câștigător va avea la finalul programului un plan de business viabil, pe care-l va implementa având la dispoziție întâlniri de mentorat cu studenții și antreprenorii din reteaua academiei.


Tinerii care doresc să se înscrie, o pot face gratuit, prin completarea unui formular de participare disponibil pe pagina de Facebook TheEntrepreneurshipAcademy.

Ultimele Stiri
abonare newsletter