monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Primăria Cluj-Napoca a primit Premiul pentru Eficiență energetică

A șasea ediție a premiilor pentru excelență în energie energynomics Awards a sărbătorit câștigătorii anului 2018. Platforma de comunicare energynomics.ro a premiat cele mai meritorii companii, proiecte și personalități ale anului în energie.

A șasea ediție a premiilor pentru excelență în energie „Energynomics Awards” a avut loc la București și a stabilit câștigătorii anului 2018.
În cadrul Galei de premiere a celor mai meritorii companii, proiecte și personalități ale anului în energie, Municipiul Cluj-Napoca a fost apreciat pentru faptul că este primul oraș din România care a pus în funcțiune o flotă de autobuze electrice pentru transportul cetățenilor.

Premiul pentru „Eficiență energetică – Autobuze electrice în municipiul Cluj-Napoca” confirmă că investițiile realizate la Cluj-Napoca în domeniul mobilității urbane sustenabile.


Cluj-Napoca este primul oraș din România care deține și a pus în funcțiune o flotă de autobuze electrice pentru transportul cetățenilor. Statueta energynomics.ro a fost înmânată de Adriana Grecu, general manager AON România, doamnei Oana Oaida, șef departament marketing în cadrul Companiei de Transport Public Cluj-Napoca.

Celelalte nominalizări au venit de la CEZ România, Primăria Râmnicu Vâlcea, Romgaz, Rompetrol, Universitatea din Craiova.

Etichete: autobuze electrice