Actualitate

Satul lui Moș Crăciun din Florești rămâne deschis!

Satul lui Moș Crăciun din Florești îi va aștepta, așa cum a fost inițial, floreșteni, împreună cu copiii lor, să se bucure de activități și de atmosfera sărbătorilor de iarnă.

În urmă cu câteva zile, printre floreșteni a început să circule zvonul că Satul lui Moș Crăciun se va închide, iar reprezentanții locali nu au putut să spună dacă este adevărat sau nu. Organizatorii evenimentului au declarat pentru Monitorul de Cluj că este vorba doar de o restructurare și că Moș Crăciun îi va aștepta în continuare pe copii.

„Satul lui Moș Crăciun nu se închide, va rămâne deschis până în data de 3 ianuarrie. Până în data de 23 decembrie vor avea loc activități zilnice, dedicate copiilor, iar Moș Crăciun va fi prezent acolo în fiecare zi începând cu ora 18:00. Sunt deschise căsuțe ale vendorilor care au diverse produse tradiționale, patinoarul este de asemenea deschis zilnic. Am stabilit să reorganizăm acest concept fiindcă floreștenii nu sunt foarte deschiși spre participarea la eveniment, iar cei din zona cu mâncare au decis să plece. Este vorba de o reorganizare, nu de închiderea satului”, a declarat Gabriel Dumitru, organizator.


Copiii vor putea participa la diverse evenimente, toate fiind cu intrare liberă.    

 

Etichete: floresti
Ultimele Stiri
abonare newsletter