Actualitate

Hoț de jucării, prins cu ajutorul internauților clujeni

Un tânăr a intrat într-un magazin pentru copii din Cluj și a sustras mai multe obiecte. Reprezentanții magazinului au cerut ajutorul internauților pentru a-l descoperi pe făptaș.

Tânărul a intrat în magazin, vorbind la telefon, a sustras câteva produse și apoi a plecat nonșalant. Reprezentanții magazinului au făcut un apel pe Facebook, distribuind imagini cu tânărul în cauză, iar acesta a fost descoperit în mai puțin de 3 ore.

„Dragi prieteni, vă mulțumim pentru ajutorul oferit! În urma mesajelor pe care le-am primit în privat am identificat persoana, urmărind ca toți cei care ne-au oferit informații să fie recompensați. Am reușit împreunp în trei ore ceea ce oficial nu s-a reușit în 7 zile. Mulțumim încă o dată oentru solidaritate și spiritul civic de care ați dat dovadă”, au scris reprezentanții magazinului pe rețeaua de socializare.


Internauții care au oferit informații care au ajutat la identificarea tânărului vor fi recompensați cu vouchere de cumpărături.

Din spusele clujenilor, acest tânăr este deja „celebru” pentru furtișaguri mărunte și îi place să acționeze în magazinele din centrele comerciale.


 

abonare newsletter