Actualitate

Mașina furată din garaj a fost găsită. Trei puștani, reținuți de polițiști

Proprietara care cerea ajutorul clujenilor pentru a găsi mașina furată din garajul de pe strada Observatorului și-a recăpătat autoturismul. Polițiștii au oprit vehiculul în zona Pădureni.

Potrivit IPJ Cluj, ieri-seară, în jurul orei 19:40, agenții Secției 3 Poliția Rurală din Baciu și cei de la Secția 1 Poliție au depistat, pe raza localității Pădureni (DC 147), mașina declarată furată în noaptea de 26/27 noiembrie.

La semnalele agenților, mașina a oprit la circa 30 de metri de echipajul de poliție, din ea ieșind trei tineri, doi minori de 17 și 13 ani, respectiv șoferul de 23 de ani, care a luat-o la fugă. Prins la scurt timp, polițiștii au descoperit că tânărul originar din Vultureni nu avea permis de conducere.


Conform probatoriului administrat, cei trei ar fi pătruns cu forța în garaj și, folosind cheia găsită, au furat mașina. De asemenea, aceștia au sustras și un radiocasetofon dintr-o altă mașină, parcată într-un alt garaj.

Tinerii de 23 și 17 ani au fost reținuți pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fapte prevăzute de Codul penal.


"Mulțumim cetățenilor cu spirit civic care ne-au sprijinit în acest caz!" - IPJ Cluj

Etichete: vultureni baciu
Ultimele Stiri
abonare newsletter