Actualitate

Cadouri unicat din ceramică, la Festivalul Caolin 2018

Caolin 2018, ajuns la a V-a ediție, se desfășoară anul acesta în două locații noi, acestea fiind Bastionul Croitorilor și cafeneaua culturală Espresso Studio - spațiu cultural atașat Festivalului Caolin.

Festivalul Internaţional de Ceramică Contemporană - Caolin şi-a deschis, vineri seară, porţile, cu vernisajul oficial, iar doritorii pot achiziţiona piese unicat, realizate de artiştii expozanţi.

„Este vorba de Festivalul Internaţional de Ceramică Contemporană Caolin, aflat la a cincea ediţie, care se desfăşoară în trei locaţii, la Central de Ceramică Contemporană, la Turnul Croitorilor şi la Institutul Francez, unde avem o expoziţie de ceramică artistică conceptuală, semnată Gavril Zmicală, iar la Cafeneaua culturală Studio avem o serie de workshop-uri de modelaj şi de pictură pe obiect ceramic. Doritorii pot achiziţiona cadouri minunate şi personale, unicat, pentru cei dragi, la preţuri accesibile”, a declarat, pentru Agerpres, preşedintele şi fondatorul Caolin, Ioan Sumedre Jr.


Ediţia din acest an a festivalului este dedicată Crăciunului şi sărbătorilor de iarnă.

Caolin 2018 se desfăşoară în perioada 23-25 noiembrie în mai multe locuri din Cluj-Napoca.


„Târgul din cadrul CAOLIN va prezenta lucrările originale şi captivante ale unui număr de 12 artişti, iar publicul va fi invitat să descopere o selecţie variată de lucrări, de la creaţii artistice la obiecte utilitare, accesorii-bijuterie contemporană şi obiecte decorative de cea mai înaltă calitate, în atmosfera inedită a Turnului Croitorilor”, se arată într-o informare a organizatorilor.

Etichete: cadouri
abonare newsletter