Actualitate

Șofer beat și fără permis de conducere, prins pe străzile din Cluj

Polițiștii cercetează un bărbat prins băut la volan și fără permis de conducere, care a refuzat ulterior și recoltarea de probe biologice. Un alt șofer a fost depistat la volanul unei mașini neînmatriculate.

Potrivit IPJ Cluj, în cursul nopții trecute, la ora 23:10, agenții au depistat pe strada Ciobanului din Cluj-Napoca un bărbat de 34 de ani, care conducea o mașină având o concentrație alcoolică de peste 0.75 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, bărbatul originar din Gherla nu deține permis de conducere și a refuzat prelevarea de probe biologice după ce a fost condus de polițiști la o unitate medicală. Acesta este cercetat acum pentru refuzul sau sustragerea de la recoltarea de mostre biologice de către un conducător auto, dar și pentru conducerea unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Tot aseară, pe raza comunei Mihai Viteazul, polițiștii rutieri au depistat un bărbat de 52 de ani din comuna Iara la volanul unei mașini neînmatriculate. Acesta este cercetat acum penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Ultimele Stiri
abonare newsletter