Actualitate

Un AVION Blue Air, pe ruta Cluj - Dublin, ATERIZARE DE URGENȚĂ la Bratislava!

Un Boeing 737-80 al companiei BlueAir a decolat de la Cluj și, după o oră de zbor, aterizat pe Aeroportul Bratislava. Senzorii aeronavei indicau o depresurizare a cabinei.

O aeronavă de tip Boeing 737-800 ce opera zborul 0B3755, pe ruta Cluj - Dublin, a decolat conform orarului de zbor la ora 10.10 (ora României), iar după aproximativ o oră de zbor comandantul a solicitat aterizarea aeroportul Bratislava, pentru verificări suplimentare, informează compania.

Decizia comandatului a fost luată ca măsură de precauţie, în urma activării unor senzori la bordul avionului YR-BMP, care au indicat o posibilă depresurizare a cabinei. Echipajul a informat pasagerii cu privire la această situaţie şi a activat măştile de oxigen conform procedurilor standard.


În jurul orei 11.40, aeronava a aterizat în condiţii normale pe Aeroportul Bratislava (Slovacia).

“Compania Blue Air pregăteşte o altă aeronavă cu echipaj care să preia pasagerii şi să-i transporte către destinaţia lor. De asemenea, compania le asigură asistenţă, mâncare şi băuturi. Situaţia nu a pus în niciun moment în pericol securitatea pasagerilor sau a echipajului. Urmează ca imediat după finalizarea debarcării pasagerilor aeronava să fie supusă verificărilor tehnice”, transmite compania.

Ultimele Stiri
abonare newsletter