Actualitate

Cum arată NOILE AUTOBUZE MERCEDES care vor circula pe străzile Clujului - GALERIE FOTO

Un fotograf a surprins imagini cu cele 60 de autobuze noi care urmează să circule pe străzile din Cluj-Napoca.

Compania de Transport Public din Cluj-Napoca a achiziționat 60 de autobuze Mercedes-Benz Conecto Euro 6, cu o lungime de 12 metri. Autobuzele au sosit în România și se fac ultimele pregătiri înainte de a fi livrate.

Fotograful Victor Silaghi a realizat o galerie foto cu viitoare autobuze care vor circula pe străzile din oraș.


Autobuzele Mercedes-Benz Conecto Euro 6 au o lungime de 12 metri, iar acestea corespund tuturor normelor europene in domeniu. Modelul ales este unul modern, dotat cu echipamente ce au caracteristici de ultima generatie.

Perioada de garantie pentru fiecare vehicul este de 5 ani sau 350 000 de kilometri parcursi.


Noile autobuze Mercedes-Benz Conecto Euro 6 dispun de o capacitate totala de transport de 106 calatori, din care 27 locuri pe scaune si 79 locuri in picioare. Puterea motorului diesel este de 220 kW (299 CP), avand norma de poluare Euro 6. Podeaua este 100 % coborata, iar pentru persoanele cu dizabilitati exista un loc special amenajat in salon, cat si pentru carucioarele copiilor.

Alte dotari importante incluse: sistem de incalzire in sezonul rece, aer conditionat in salonul calatorilor si in cabina soferului, afisaje de traseu exterioare cu LED-uri (fata, lateral, spate), indicator vizual interior de statii cu LED-uri, sistem de numarare a calatorilor transportati, sistem de supraveghere video in interior si exterior, sistem de ticketing, sistem de urmarire a autobuzului prin GPS etc.

Etichete: cluj autobuze noi
abonare newsletter