Actualitate

Clujenii au ieșit în stradă pentru a-l susține pe procurorul general Augustin Lazăr

Peste 100 de persoane au protestat, joi seara, la Cluj-Napoca faţă de decizia lui Tudorel Toader de a-l revoca din funcţie pe procurorul şef al Parchetului General, Augustin Lazăr, şi i-au cântat acestuia „La mulţi ani” de ziua sa de naştere.

Participanţii la protest s-au adunat, joi seara, în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca după care au pornit într-un marş pe zona pietonală a Bulevardului Eroilor până la Prefectura Cluj şi retur, iar pe traseu au scandat „Noi nu sunt o naţie de hoţi”, „Toţi pentru justiţie”, „Bucureşti nu uita, Clujul e de partea ta” şi i-au cântat „La mulţi ani” lui Augustin Lazăr, cu ocazia zilei sale de naştere, scrie Mediafax.

„Ministrul Justiţiei vrea să scape de ultimul bastion care se pare că mai apără justiţia din România, procurorul şef Augustin Lazăr, iar noi trebuie să îl apărăm cum putem, cu toate forţele noastre, în stradă. Nu putem lăsa PSD să îşi subordonze total justiţia prin mijloace total nedemocratice”, a spus un protestatar.


Alt protestatar a afirmat că Lazăr este un adevărat patriot român, care s-a implicat în recuperarea brăţărilor dacice de aur furate de infractori.

Jandarmii clujeni le-au transmis protestatarilor ca la următoarele manifestaţii să ceară autorizaţie de la autorităţile locale, în caz contrar urmând să suporte consecinţele legale care interzic protestele neautorizate.

Ultimele Stiri
abonare newsletter