Actualitate

Două fete și-au pierdut tatăl în urma unei boli necruțătoare. InfoTrafic strânge fonduri ca ele să poată merge la școală

InfoTrafic - Radioul de pe strada ta! demarează o nouă campanie de strângere de fonduri, ”Bursa de Educație”. De data aceasta, beneficiare vor fi două surori din Baia Sprie, Maramureș, care și-au pierdut tatăl în această vară, în urma unei boli necruțătoare.

Delia și Camelia au 12, respectiv 16 ani, și au rămas numai cu mama lor, care are nevoie de sprijin, la rândul ei. Nu e ușor să îți pierzi partenerul atât de fulgerător, să simți că îți fuge pământul de sub picioare și totuși să mergi mai departe, pentru copiii tăi.

Aici intervine echipa InfoTrafic, care și-a propus să adune o comunitate în jurul familiei Bud și să le ajute pe cele două surori să își termine liceul. InfoTrafic are deja experiența campaniilor trecute, în care au ajutat și alți copii să învețe și să ajungă mari, pe picioarele lor. În ultimii 8 ani, alți doi copii inteligenți, dar fără posibilități materiale, au fost sprijiniți până la sfârșitul liceului, cu ajutorul fondurilor strânse în campaniile InfoTrafic.


Primul pas în această nouă campanie a fost realizarea unui parteneriat cu Asociația Christiana, care va gestiona fondurile strânse de la sponsori și le va acorda fetelor o bursă lunară.

Cum poți ajuta? Donează orice sumă, oricât de mică, în contul Asociației Christiana, deschis la BCR Cluj: RO68RNCB0106001668730010. Te rugăm să menționezi pe ordinul de plată ”Contribuție Bursa de Educație InfoTrafic”. Sau poți intra aici și să completezi formularul, pentru ca noi să putem urmări mai ușor donatorii pentru Bursa de Educație InfoTrafic. Din banii strânși pentru surorile Bud, Asociația Christiana le va oferi câte o bursă lunară în valoare de 400 de lei.


Mai multe detalii despre campania ”Bursa de Educație InfoTrafic” puteți găsi pe pagina de Facebook și pe site.

InfoTrafic nu este la prima acțiune de acest gen.În parteneriat cu Fundația Comunitară Cluj, au participat la Swimathon între 2011 și 2016, pentru a sprijini în anii de liceu doi tineri inteligenți, care doreau să meargă la școală, dar aveau posibilități materiale reduse.


Au strâns fonduri de la sponsori, pentru ca Dorel să își termine liceul – și a reușit! A terminat în 2015 și acum are o meserie din care se întreține singur și își ajută familia.

În perioada 2015 – 2018 au strâns fonduri pentru Roxana, pentru ca ea să primească o bursă lunară și să meargă la școală cu mai puține griji. Acum, Roxana tocmai și-a început viața de studentă, la Facultatea de Informatică, secția germană, Universitatea ”Babeș-Bolyai”.

Etichete: donatie infotrafic
Ultimele Stiri
abonare newsletter