Actualitate

Doi bărbați din Constanța au intrat peste o femeie în propria casă și i-au furat mii de euro

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au identificat și reținut doi bărbați din județul Constanța, care au intrat fără drept în locuința unei femei din Dej și au tâlhărit-o.

Sursă foto: IPJ Cluj Sursă foto: IPJ Cluj

Pentru administrarea probatoriului, s-au derulat percheziții în Constanța, în urma cărora s-au găsit bani și alte bunuri de interes pentru cauză. S-au dispus măsuri asigurătorii pe autovehiculul care s-ar fi folosit la comiterea faptei, precum și pe alte bunuri.
La data de 18 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej, sprijiniți de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Cluj, Serviciului de Acțiuni Speciale și de cei ai Poliției orașului Techirghiol – IPJ Constanța, au efectuat două percheziții la locuințele unor persoane bănuite de comiterea infracțiunii de tâlhărie.
Cei doi, în vârstă de 40 și 28 de ani, din localitățile Techirghiol și Potârnichea, județul Constanța, sunt bănuiți că, la data de 11 octombrie a.c., în jurul orei 09:00, ar fi pătruns fără drept în locuința unei femei, din Dej, având fețele acoperite,  și ar fi deposedat-o de 10.000 de euro, 29.000 de lei și un telefon mobil, prin exercitarea de violențe.
În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate bunuri, precum: aparatură electronică și de uz casnic care ar fi fost achiziționată după săvârșirea faptei, 8.500 de euro, 3 200 de lei, telefoane mobile, unelte susceptibile a proveni din săvârșirea de infracțiuni, un cântar electronic, pungi și plicuri cu substanță vegetală, 100 plicuri transparente cu benzi de sigilare.
De asemenea, la unul dintre bărbați a fost găsit un autoturism, înmatriculat în Anglia, pe care l-ar fi folosit la comiterea tâlhăriei. Asupra autovehiculului, precum și asupra bunurilor electronice și de uz casnic, au fost instituite măsuri asigurătorii.
În urma probatoriului administrat, cei doi au fost reținuți 24 de ore, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, faptă prevăzută de Codul penal.
Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.
În cursul zilei de azi, cei doi urmează a fi prezentați magistraților pentru dispunerea altor măsuri preventive.

 

Etichete: furt hoti
Ultimele Stiri
abonare newsletter