Actualitate

Accident în Zorilor. A vrut să fenteze coloana, dar s-a înfipt într-un utilaj de turnat asfalt

Un șofer din Alba a vrut să fenteze coloana de mașini de pe strada Observatorului, unde se lucrează de zor la asfaltare, și a intrat direct într-un utilaj de turnat asfalt.

Accidentul s-a produs luni seara, în zona sensului giratoriu de la Spitalul de Recuperare. ”A încercat să ocolească mașinile pe mijloc, unde se lucrează, și s-a oprit cu boticul într-o mașină a celor ce lucrează la drum. Traficul este neafectat, pentru că mașina nu era pe niciuna din benzile circulabile”, a afirmat un martor.

Poliţiştii Biroului Rutier Cluj-Napoca cercetează un bărbat din comuna Şona, judeţul Alba, pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.


“La data 1 septembrie, în jurul orei 20.15, a avut loc un eveniment rutier cu pagube materiale pe strada Observatorului din municipiul Cluj-Napoca. Poliţiştii rutieri ajunşi la faţa locului au stabilit faptul că cel care a provocat evenimentul rutier, respectiv un bărbat de 33 de ani, din comuna Şona, judeţul Alba, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de peste 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului  sau a altor substanțe”, transmite IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter