Actualitate

FOTO: ACCIDENT GRAV, la intrare în Huedin. Trei tineri AU MURIT!

Duminică dimineața, în zona „Podului Vineri” de pe DN 1, a avut loc un accident soldat cu distrugerea a două mașini.

Potrivit martorilor două autoturisme au fost implicate în acest accident. În cele două mașini se aflau cinci persoane dintre care trei persoane și-au pierdut viața pe loc după ce autoturismele au fost distruse complet.
Martorii spun că victimele sunt tineri din Huedin, aceștia având între 17 și 31 de ani.

UPDATE:

Potrivit InfoTrafic, circulaţia rutieră a fost reluată, după mai bine de cinci ore, în ambele sensuri pe DN 1, la kilometrul 531, la ieşirea din localitatea Huedin către Oradea, judeţul Cluj, unde traficul a fost oprit anterior din cauza unui accident, soldat cu cinci victime.


Un autoturism Audi, care circula cu viteză foarte mare, a lovit frontal, într-o curbă, un Peugeot. Ambele persoane din maşina lovită de Audi au murit. Şoferul autoturismului Audi a murit, iar pasagerii din maşină au fost transportaţi la spital.

„Şoferul vinovat de accident este un anume Simion Moldovan, cunoscut în Huedin. A fost poliţist, însă a fost dat afară din sistem pentru comportament inadecvat, a fost prins beat la volan şi a distrus domeniul public.


O înregistrare cu Simion Moldovan îl arată, cu doar o lună în urmă, prăbuşit lângă maşină, sub influenţa unor substanţe”, potrivit Info Trafic România.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

„În judetul Cluj, în urma unei coliziuni frontale dintre doua autoturisme, circulatia rutiera este întrerupta pe DN 1, la kilometrul 531, la iesirea din Huedin catre Oradea. Evenimentul s-a soldat cu patru victime”, transmite InfoTrafic.


Conform primelor informații, unul dinre șoferi a intrat pe contrasens în curbă și cele două autoturisme s-au lovit frontal, violent. În autoturismul care a produs accidentul erau trei persoane și în cel care circula regulamentar erau două. Șoferul vinovat a murit pe loc, iar pasagerii din mașină au fost răniți.

Ceilalți doi morți se aflau în autoturismul care circula regulamentar. Impactul a fost atât de puternic, încât mașina a fost aruncată de pe carosbil și motorul a zburat de la loc.


Circulația rutieră în zona accidentului este blocată de mai bine de trei ore.

Ultimele Stiri
abonare newsletter