Actualitate

Mort de beat și fără permis, pe drumurile Clujului

Poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii au dispus reţinerea, pentru 24 de ore, a unui conducător auto care a fost depistat conducând cu o concentrație de peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fără permis de conducere.

La data de 24 septembrie a.c., în urma probatoriului administrat, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii au dispus reţinerea, pentru 24 de ore, a unui conducător auto cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și fără permis de conducere.

Cel în cauză, un bărbat în vârstă de 43 de ani, din comuna Luna, judeţul Cluj, a fost depistat la data de 21 septembrie a.c., conducând un autoturism pe raza localității Luncani, deși se afla sub influența alcoolului. Acesta avea o concentraţie de peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat şi nu deținea permis de conducere.


Bărbatul urmează a fi prezentat magistraților pentru dispunerea altor măsuri preventive.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

Ultimele Stiri
abonare newsletter