Actualitate

Două accidente luni dimineață pe Splaiul Independenței

Luni dimineața o șoferiță a plonjat cu mașina în Someș de pe Splaiul Independenței, în apropiere de Cluj Arena. Puțin mai târziu, un alt accident a avut loc în aceeași zonă.

Din cauza neadaptării vitezei la condițiile meteo un autoturism a plonjat în apele Someșului. Din fericire, în urma incidentului nu au fost înregistrate victime. "Accidentul a avut loc într-o curbă din zona Cluj Arena, de pe strada Splaiul Independenței. Din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, carosabil umed, un accident rutier a a vut loc în această dimineață, în jurul orei 7:30 - 8.00. Urmează ca autoturismul să fie scos din Someș. Traficul în zonă nu a fost afectat”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean Cluj, Traian Morar.

După cum a precizat și reprezentantul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, Ciprian Cornea, autoturismul în cauză era condus de o femeie în vârstă de 35 de ani, iar din cauza neadaptării vitezei autovehiculul a derapat și a plonjat în Someș. ISU Cluj a fost solicitat pentru a interveni, iar un echipaj de subofițeri a ajutat victima să iasă din apele Someșului. Conform lui Ciprian Cornea, conducătoarea automobilului era într-o stare bună, de conștiență, și a refuzat să meargă la spital pentru îngrijiri medicale.


Puțin timp mai târziu, potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj, un alt accident a avut loc între un autoturism marca Audi, condus de o femeie și un taximetru. În taximetru se afla un client, un bărbat în vârstă. Conform primelor informații, cauza accidentului este neadaptarea vitezei la condițiile de drum.

Ultimele Stiri
abonare newsletter