Actualitate

Mămica lovită de mașină în accidentul de la Borşa a murit la spital

La o săptămâna după tragicul accident în care o tânăra de 25 de ani și fetiță ei au fost lovite de o mașină, femeia rănită grav s-a stins din viață pe patul de spital.

În după-amiaza zilei de 5 septembrie, o tânăra mămică, de 25 de ani și fiica ei, în vârstă de 3 ani, se aflau pe marginea unui drum din Borșa, în județul Cluj.

O cameră de supraveghere a înregistrat momentul în care o mașină se apropie cu viteză pe contrasens și năvălește peste cele două. Un martor al evenimentului a declarat că în ultimul moment, femeia și-ar fi împins fetița din calea mașinii. În fața autoturismului scăpat de sub control, pe șosea, se afla un alt om. Și acesta era cât pe ce să fie lovit, dar șoferul a schimbat direcția în ultimul moment. După câteva sute de metri, a mai lovit o mașină și abia atunci s-a oprit din cursa nebună, scrie gherlainfo.ro.


Cele două victime au fost preluate de echipaje medicale. Cel mai grav a fost rănită femeia, care a rămas inconștientă și doar aparatele au mai putut să o țină în viață. Miercuri dimineață, mama s-a stins la spital, la Cluj. Fetița a scăpat, cu răni ușoare.

Șoferul vinovat de producerea accidentului a fost prins la scurt timp de polițiști. C.F., în vârstă de 43 de ani, este angajat la primăria din comună și s-ar fi aflat în concediu în ziua respectivă.


“Un bărbat în vârstă de 43 de ani din comuna Borşa, judeţul Cluj, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 109, pe raza localităţii Borşa, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, o concentraţie alcoolică de 1,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi a accidentat pe un pod o femeie şi pe fiica acesteia. După ce a lovit victimele, bărbatul a părăsit locul accidentului ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, iar la aproximativ 500 de metri a produs un alt accident, de această dată fără a mai face alte victime. În urma accidentului femeia şi fiica acesteia au avut nevoie şi au primit îngrijiri medicale. Femeia a fost internată în spital în stare gravă”, transmite IPJ Cluj.

abonare newsletter