Actualitate

Un șofer a rănit cinci persoane și a fugit de la locul accidentului

La data de 11 septembrie, în jurul orei 19.20, pe raza localităţii Mănăşturel, comuna Cuzdrioara, a avut loc un accident rutier uşor, în urma căruia 5 persoane au fost rănite uşor, două autoturisme au fost avariate, iar șoferul vinovat a fugit de la fața locului.

Un bărbat de 36 de ani din Cuzdrioara, judeţul Cluj, în timp ce conducea un autoturism pe drumul comunal din localitate, a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 24 de ani din Cuzdrioara, judeţul Cluj, autoturism care în urma impactului s-a răsturnat. Conducătorul auto vinovat de producerea accidentului, a părăsit locul accidentului, fiind ulterior identificat de poliţişti. În urma testării cu aparatul etilotest, a reieşit că acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, prezentând o concentraţie de peste 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma accidentului au fost răniţi uşor cei doi conducători auto precum şi alte trei persoane, două din autoturismul lovit şi unul din autoturismul care a provocat accidentul, respectiv doi bărbaţi cu vârsta de 27 şi 31 de ani şi un alt bărbat de 44 de ani, toţi din comuna Cuzdrioara. Cele două autoturisme implicate au suferit avarii.


În cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”,”părăsirea locului acidentului” şi ”conducere sub influenţa alcoolului”, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Faţă de conducătorul auto vinovat de producerea accidentului, poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore, urmând ca la expirarea acesteia, bărbatul să fie prezentat în faţa unui judecător pentru drepturi şi libertăţi în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Ultimele Stiri
abonare newsletter