Actualitate

Accident pe centura de est a Clujului provocat de un șofer de 80 de ani din Germania

Un accident de circuție a avut loc miercuri pe Varianta Ocolitoare Cluj-Napoca Est soldat cu rănirea unui bărbat și avarierea a două mașini.

foto arhiva foto arhiva

La data de 5 septembrie, în jurul orei 19.10, pe Varianta Ocolitoare Cluj-Napoca Est, a avut loc un accident rutier uşor în urma căruia a fost rănită uşor o persoană iar două autoturisme au fost avariate în următoarele împrejurări.

“Un conducător auto, în vârstă de 80 de ani, cetăţean german, în timp ce conducea un autoturism pe Varianta Ocolitoare Cluj-Napoca Est, în afara localităţii Dezmir, ajuns la intersecţia cu sens giratoriu cu strada Cantonului, a pătruns în intersecţie fără a respecta semnificaţia indicatorului «cedează trecerea» şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de către un bărbat în vârstă de 40 de ani din Cluj-Napopca. În urma accidentului un bărbat de 57 de ani din comuna Iclod, judeţul Cluj, pasager în autoturismul lovit, a fost rănit uşor. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, transmite IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter