Actualitate

Floreștenii ies, din nou, în stradă. Ce îi nemulțumește

După ce săptămâna trecută locuitorii comunei Florești au protestat în fața Primăriei și au fost luați în derâdere de primarul Horia Șulea, miercuri vor ieși iar cu pancarte pentru a-și scanda nemulțumirile.

„Ne-am săturat de scuze, minciuni și manipulări. Ne-au ajuns vorbele rostite cu superioritate și ironie și vrem ca problemele cu care ne confruntăm să fie luate in serios. NU suntem în asentimentul domnului primar, ci vrem să vedem acțiuni finalizate, nu promisiuni expirate acum mult timp.
Este o nevoie urgentă de soluții privitoare la drumurile de acces spre Cluj, este nevoie de spații verzi și parcuri pentru copii. Ne trebuie trotuare, străzi fără gropi și nu vrem să mai vedem canalizări care refulează constant.
Mai mult decât atât, cerem respect și considerație din partea celor care trebuie să lucreze în interesul nostru, al tuturor.

Vom continua să protestăm pașnic, legal (conform art. 3 al legii 60/1991) și nu vom înceta să arătăm neregulile. De asemenea, sperăm că soluțiile propuse de noi vor fi luate în considerare, nu combătute ironic.
Ne vedem miercurea viitoare, alături de toți cei ce vor mai mult și mai bine.
Floreștiul NU e doar un dormitor, e casa noastră”, au scris reprezentanții Umbrelei Anticorupție pe pagina evenimentului, de care s-au arătat interesate peste 100 de persoane.

Ultimele Stiri
abonare newsletter