monitorulcj.ro Menu
Actualitate

ATENȚIE șoferi. Circulația pe centura Grigorescu-Florești se modifică!

Din lipsă de alternative și din cauza presiunii floreștenilor care stau cu orele în trafic, administrația locală Florești a venit cu o soluție care ar ajuta la decongestionarea traficului. Astfel vor fi instituite sensuri unice pe centura ocolitoare de Nord.

După recenta reabilitare a variantei Grigorescu-Florești, Horia Șulea a anunțat noi reguli de circulație și anume că vor fi instituite sensuri unice.

„Urmare a reabilitării carosabilului pe întregul tronson al Drumului de legatură Nord, am trecut la următorul pas, sistematizarea circulaţiei: instituim sensuri unice pe Drumul de Nord. După lungi şi constructive discuţii şi analize ale administraţiei publice floreştene cu cei de la Biroul Rutier al IPJ Cluj, am găsit varianta optimă şi legală. În concluzie: pe breteaua de Nord (cea dinspre deal, cea de sus) se va circula dinspre Grigorescu spre Floreşti, pe breteaua de Sud (cea dinspre Someş, cea de jos) se va circula dinspre Floreşti spre Grigorescu. Zilele acestea se realizează deja marcajele şi se vor instala semnele de circulaţie aferente, aşa că am rugămintea să circulaţi şi să respectaţi cu stricteţe indicatoarele rutiere şi marcajele aplicate", a explicat Horia Şulea, primarul Floreștiului.