monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Hoți de biciclete prinși de polițiștii clujeni

La data de 28 august, în urma verificărilor efectuate de către polițiști, au fost identificate trei persoane persoane bănuite de comiterea unor furturi de biciclete.

Sursă foto: infooradea.ro

Astfel, trei bărbați, cu vârste cuprinse între 23 și 45 de ani, din Cluj-Napoca, Cojocna și Brăteni (județul Botoșani), la data de 12 mai a.c., ar fi sustras o bicicletă din scara unui imobil de pe strada Scorțarilor, din municipiu, cauzând un prejudiciu de circa 1.300 de lei.

Conform probatoriului administrat, la data de 19 mai a.c., doi dintre aceștia ar fi sustras alte două biciclete din scara unui imobil de pe strada Arinilor, din Cluj-Napoca, cauzând un prejudiciu de circa 2.800 de lei. De asemenea, polițiștii au identificat și cercetează un bărbat, în vârstă de 24 de ani, din Cluj-Napoca, pentru complicitate la furturile de biciclete, stabilindu-se că acesta ar fi sprijinit activitatea infracțională a celor doi.


La data de 28 august a.c., bărbatul în vârstă de 23 de ani, din Cluj-Napoca, a fost reținut 24 de ore de către polițiști pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat.

Bicicletele sustrase au fost recuperate.


Cercetările sunt continuate  de către polițiști, sub coordonarea unității de parchet competente.