Actualitate

Accidentul de la Sf. Ion. O familie din Cluj, cu doi gemeni de 3 luni în mașină, a ajuns la spital. Un șofer din Alba a intrat în plin în ei

Mai multe persoane au fost rănite vineri după amiaza într-un accident de circulație care a avut loc pe drumul Sf. Ion. Din primele informații, un tânăr din Alba, din cauza vitezei și a carosabilului umed, a pierdut controlul mașinii într-o curbă, a intrat pe contrasens unde a lovit două mașini.

Accidentul rutier a avut loc pe DJ 107R pe Drumul Sf. Ion. Trei autoturisme au fost implicate.

“Accidentul s-a produs în jurul orei 15.10 pe Drumul Sf. Ion. Conform primelor verificări, un bărbat în vârstă de 30 de ani din județul Alba în timp ce circula dinspre Ciurila, pe fondul neadaptării vitezei la carosabilul umed, într-o curbă la dreapta ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autovehicul. Ulterior, s-a rotit pe axul drumului și a mai lovit o mașină care venea tot din sens opus. Din cea de-a treia mașină care a fost avariată nu sunt victime. Șoferul care a pătruns pe contrasens, bărbatul de 30 de ani din Alba, a fost rănit și transportat la spital, iar din cealaltă mașină au fost transportați la spital șoferul, un bărbat de 32 de ani din Cluj-Napoca, o femeie, pasageră, de 31 de ani din Cluj-Napoca și doi gemeni de 3 luni care au fost transportați pentru investigații la spital. Copiii se aflau în scoici în scaune”, transmite IPJ Cluj.


Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest care a indicat faptul că niciunul dintre șoferi nu consumaseră băuturi alcoolice.

Etichete: victime gemeni accident
Ultimele Stiri
abonare newsletter