Actualitate

Drumul Florești-Cluj poate fi și mai aglomerat de atât. Strada principală intră în reparații odată cu începerea școlii

Primarul Floreștiului,. Horia Șulea, a anunțat că începând din data de 15 septembrie DN1 (strada Avram Iancu) Florești va intra în reparații.

Pe timp de vară, Floreștiul e tot aglomerat, iar îndată ce începe școala, totul se blochează și floreștenii trebuie să stea cu orele în trafic. Din această toamnă, nervii șoferilor vor fi testați la maxim, îndată ce Drumul Național 1 intră în reparații.

„Dragii mei dragi,


Tocmai ce am aflat o veste bună, pe care  așteptam de mult timp și pentru care am insistat mult. Administratorul DN1-E60 (str. Avram Iancu) Florești, CNAIR și DRDP va procedă la reabilitarea căii de comunicație. Acest lucru, potrivit conducerii DRDP Cluj, se va începe după 15 septembrie, când formalitățile de achiziții publice vor fi finalizate. Va fi vorba de un strop de deranj, însă reabilitarea unei artere cu un asemenea trafic (cel mai mare din țară, de altfel) nu se poate executa fără deranj. Sunt însă absolut convins că noi, administrația locală, alături de Poliția Locală, DRDP și mai ales Poliția Națională, vom găsi soluții care să limiteze cât mai mult posibil deranjul”, a scris Horia Șulea pe pagina sa de Facebook.

Ultimele Stiri
abonare newsletter