Actualitate

Judecătoarea de la Curtea de Apel Cluj lovește din nou. „Încă o dată, felicitări Jandarmeriei”

Judecătoarea Adina Daria Lupea, de la secţia penală a Curţii de Apel Cluj, care s-a remarcat în mediul online după ce a apreciat drept justificată intervenția Jandarmeriei la protestul Piaţa Victoriei, a postat un nou mesaj pe Facebook.

„Indivizii ăștia nu sunt Diaspora. Să nu amestecăm lucrurile și să le facem vreun deserviciu alor noștri care au dorit un protest pașnic, dar au uitat de golanii rămași în țară. Nu cred că turbulențele le- au provocat cei din Diaspora, mai degrabă dezaxați de acest fel. Încă o dată, felicitări Jandarmeriei. Au demonstrat că nu suntem sat fără câini”, a scris Adina Daria Lupea.

Totodată, ea a postat și câteva mesaje ale unor utilizatori care îi aduc injurii.


„Nu vă mai obosiţi să mă convingeți. Susțin tot ce a făcut aseară jandarmeria. A fost absolut justificat răspunsul lor. Ca om al legii, nu am cum tolera indisciplina sau violența. Nu ai cum să răspunzi cu petale de trandafiri la bolovani, fecale, petarde, violente contra jandarmilor. Câtă vreme vorbim de proteste violente nu vă așteptați la baloane de săpun. Azi arată protestul mai normal. Așa se poate discuta. Toți cei care aveți un cui împotriva jandarmilor de ieri, vă rog să părăsiți singuri lista mea. M-am săturat să tot fac curăţenii”, a transmis judecătoarea, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook.

Ultimele Stiri
abonare newsletter