Actualitate

ACCIDENT GRAV în Recea Cristur. Patru persoane au ajuns la spital, șoferul era băut

Un accident de circulație, soldat cu patru victime, a avut loc duminică după-amiază, în jurul orei 17:25, în localitatea Recea Cristur. Șoferul era băut, iar numerele provizorii erau expirate.

Potrivit dej24.ro, șoferul unui autoturism marca Mazda, care circula dinspre Panticeu înspre Recea Cristur, a pierdut controlul volanului, s-a izbit de gardul unei biserici, iar apoi s-a răsturnat într-o parte. Patru persoane au rămas blocate în mașina făcută praf.

La fața locului au intervenit de urgență pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej, mai multe ambulanțe de la Dej, Gherla și Cluj, dar și polițiștii.


După ce au fost eliberate din mașină, cele patru victime au primit îngrijri medicale în ambulanțe, iar apoi au fost transportate la UPU1 Cluj pentru investigații suplimentare.

Șoferul în vârstă de 46 de ani a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Martorii spun că toți ar fi băut chiar înainte de a se urca în mașină. Mai mult decât atât, polițiștii au descoperit că numerele provizorii, de Timiș, erau expirate.


”Toți au băut… au mers la Panticeu și apoi am auzit necazul. Ei sunt de aici din zonă. Când am ajuns era poliție, mașina era răsturnată… Știu că au băut și de-acolo s-au dus către Panticeu și când au venit încoace au fost gata…”, a explicat un bărbat.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz și efectuează cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul, iar șoferul s-a ales cu dosar penal.

abonare newsletter