monitorulcj.ro Menu

Actualitate

3.000 de clujeni au ieșit în stradă pentru susținerea mitingului din București

Peste 3.000 de oameni scandează pe străzile din Cluj împotriva PSD şi a Guvernului Dăncilă, oamenii spunând că au ieşit la protest pentru susţinerea mitingului Diasporei, din Piaţa Victoriei.

În Piaţa Unirii din Cluj-Napoca sunt în jur de 3.000 de persoane care protestează cerând demisia Guvernului şi alegeri anticipate.

Participanţii la protest s-au adunat în jurul orei 19 în Piaţa Unirii din Cluj Napoca având pancarte cu mesaje precum „Jos PSD", „Simt că în ţara mea nu pot prospera", „PSD ciuma roşie", M… PSD", „Diaspora este România".

Ei au scadat „Demisia”, „Jos Guvernul”, „Uniti salvăm toată România”, „Nu cedăm nu capitulăm”, „Fără penali”, „Anticipate”.

La protest participă şi români din Diaspora veniţi din Spania, din Marea Britanie sau din oraşele Italiei.

O femeie venită din Madrid a spus că a venit în concediu ca să susţină protestele din România fiind interesată de viitorul copiilor ei.

„Vrem să venim acasă dar cu actuala conducere a ţării nu se poate, vrem schimbare în bine şi un viitor pentru copiii noştri de aceea protestăm. Vrem să schimbăm acest guvern şi să punem unul mai bun", a spus aceasta.

Protestatarii vor să meargă şi într-un marş pe străzile Clujului până în Piaţa Mărăşti apoi să se întoarcă în Piaţa Unirii.