Actualitate

Show de Cartea Recordurilor: Armin van Buuren a mixat la Untold 7 ore

DJ-ul olandez Armin van Buuren a mixat în noaptea de duminică spre luni 7 ore în ultima zi a festivalului Untold de la Cluj-Napoca, de la ora 2.25 până la 9.20, în faţa a câteva zeci de mii de fani care au rezistat până la acea oră şi a spus că a fost ceva de Cartea Recordurilor.

sursa captura video Mediafax sursa captura video Mediafax

Armin van Buuren a încheiat festivalul Untold de la Cluj-Napoca, DJ-ul olandez urcând ultimul pe scena principală amplasată pe stadionul Cluj Arena la ora 2,25 şi a mixat până la ora 9,20, în faţa celor câteva mii de fani care au rezistat, l-au aplaudat şi i-au scandat numele, potrivit Mediafax.

În jurul orei 8, artistul s-a adresat fanilor şi a spus că una dintre întrebările care i s-au adresat în ultimele zile a fost cât timp va mixa la Untold, precizând că va rămâne pe scenă atâta timp cât va mulţimea va fi cu el.


DJ-ul a încheiat show-ul după 7 ore şi a spus că a fost ceva de Cartea Recordurilor, afişând pe ecran mesajul în limba engleză ”Mulţumesc România” şi spunând ”Mulţumesc Untold”.

”Acest festival este special câtă vreme voi sunteţi aici. Nu este vorba despre cât timp mixez, ci de dragostea pentru muzică şi pentru fani. Acesta este singurul motivul pentru care eu fac ceea ce fac, sunteţi incredibili, voi reveni anul viitor”, a declarat Armin van Buuren.


La final, artistul a coborât în mijlocul publicului şi i-a îmbrăţişat pe fanii aflaţi în primele rânduri.

Şi trupa americană Black Eyed Peas a făcut spectacol, membrii acesteia evoluând în pe scenă peste o oră şi jumătate, în singurul concert din Europa din acest an. Membrii acesteia au fost urmaţi pe scena principală de Tujamo şi Fedde Legrand, iar pe o altă scenă din festival a evoluat şi trupa românească Paraziţii.


Untold 2018 a avut în perioada 2-5 august la Cluj-Napoca, având invitaţi peste 200 dintre cei mai populari artişti din lume, precum Black Eyed Peas, The Chainsmokers, The Prodigy, Jason Derulo, Armin van Buuren, Diplo, Kygo, Steve Aoki, Tiesto, Paul Kalkbrenner, Solomun, Steve Aoki şi mulţi alţii.

Ultimele Stiri
abonare newsletter