Actualitate

Răzbunare? Un clujean, în comă alcoolică, a intrat cu mașina în poarta Poliției

Un bărbat din Gilău a fost reținut după ce a intrat cu mașina în poarta unei unități de poliție. Testat cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare de peste 1.35 alcool pur în aerul expirat.

“Polițiștii din Florești au dispus măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore față de un bărbat de 41 ani, din comuna Gilău, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de  refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere. La data de 1 august, ]n jurul orei 14:50, cel în cauză a condus autoturismul pe DJ 107 T şi a intrat cu maşina în poarta de acces auto a unității de poliție din Măguri Răcătău. Ulterior, bărbatul a plecat de la fața locului, la volanul aceluiaşi autoturism, pe care l-a condus pe DJ 107 T dinspre comuna Măguri Răcătău înspre comuna Gilău”, transmite IPJ Cluj.

La aproximativ 7 kilometri distanță faţă de locul producerii evenimentului, acesta a fost depistat de către polițiști, care au constatat că emana halenă alcoolica, motiv pentru care a fost condus sediul poliției unde a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea indicată fiind de peste 1.35 alcool pur în aerul expirat.


“Bărbatul o fost condus la spital, dar a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de  refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere”, mai transmite IPJ Cluj.

abonare newsletter