monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Marijuana descoperită în bagajul unui columbian pe Aeroportul Cluj. Acesta urma să participe la Untold - VIDEO

Polițiștii de frontieră din cadrul Aeroportului Internațional Cluj au depistat un cetăţean columbian care intenţiona să introducă în România aproximativ 7 grame marijuana, ascunse în bagajul personal.

“În data de 31 iulie, în jurul orei 03.30, la Punctul de Trecere a Frontierei  Aeroport Cluj-Napoca, s-a prezentat pentru a intra în ţară, călătorind din direcţia Malaga (Spania), cetățeanul columbian C.V., în vârstă de 41 ani. Poliţiştii de frontieră au efectuat un control amănunţit asupra bagajelor bărbatului, ocazie cu care au descoperit, într-un buzunar al rucsacului pe care acesta îl avea asupra sa, o cutie din lemn, ce conținea o substanță vegetală de culoare verde, având greutatea de aproximativ 7 grame, despre care persoana în cauză a declarat că este marijuana. Bărbatul a declarat că venea în ţara noastră pentru a participa la un festival, iar substanţa descoperită de către poliţiştii de frontieră era pentru consum propriu", spun polițiștii.

Potrivit poliţiştilor de frontieră, substanţa vegetală urmează să fie transmisă spre expertizare, iar cercetările vor fi continuate de către un procuror din cadrul DIICOT.