Actualitate

Agresorul liderului galeriei U Cluj, sub control judiciar

Agresorul liderului galeriei echipei de fotbal Universitatea Cluj a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile de către magistrați.

“La data de 27 iulie, în jurul orei 21:30, un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce se afla într-un local public de pe strada Dâmboviței, din Cluj-Napoca, a fost agresat de către un tânăr, care, ulterior, a părăsit în fugă localul. La fața locului, s-a constatat că un alt tânăr, din Cluj-Napoca, ar fi fost urmărit de către agresor și amenințat cu acte de violență. Polițiștii de investigații criminale l-au identificat pe cel în cauză, stabilind că este vorba despre un tânăr, de 21 de ani, din Cluj-Napoca. Acesta a fost reținut de către polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare. La data de 28 iulie față de bărbat a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile de către magistrați”, transmite IPJ Cluj.

Scena a avut loc în fața barului ”Seven”, din cartierul clujean Mărăști. Victima este Rareș Ruha, șeful unei galerii a echipei de fotbal Universitatea Cluj.


Martorii povestesc că Rareș Ruha a fost atacat cu cuțitele, din senin, de către alți patru tineri. Cel care a condus operațiunea este Lucian Lucaci (foto), un tânăr de o violență extremă. După ce a fost lovit cu cuțitul de către Lucaci, victima a căzut la pământ și a suferit o puternică hemoragie.

Conflictul de vineri seara are la bază un alt conflict, care a avut loc acum o săptămână, într-un alt local din zonă. Polițiștii susțin că Rareș Ruha a fost înjunghiat, în mână, acum o săptămână, de un alt tânăr care se vrea interlop, Cosmin Pinu. Incidentul a avut loc în barul ”Come”, și totul a pornit de la o dedicație făcută de Pinu, ”pentru toți bulangii”.


Detalii aici.

abonare newsletter