Actualitate

Accident grav în Someșeni. 3 mașini implicate

Trei autoturisme au fost implicate într-un accident de circulație produs marți dimineața pe Traian Vuia, pe sensul de mers spre Aeroport.

Din cauza accidentului, traficul în zonă se desfășoară cu dificultate, iar coada de mașini se întinde pe câțiva zeci de metri. În urma impactului, una dintre mașini a intrat într-un stâlp de iluminat. La fața locului se află câteva echipaje ale Poliției, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Conform Poliției, un autoturism care tracta o remorcă și care circula spre Aeroport a schimbat banda de circulație fără să se asigure și a dus la producerea acestui accident.


”Șoferul care conducea un autoturism ce tracta o remorcă nu s-a asigurat și a trecut de banda a doua pe prima bandă, iar remorca a fost acroșată de un alt autoturism, care circula regulamentar și care a fost proiectat într-un stâlp. Remorca a rămas blocată între benzi și a fost lovită de o altă mașină care circula pe banda a doua, regulamentar. O tânără de 25 de ani din Deva a fost rănită și dusă la spital pentru îngrijiri”, precizează Poliția Cluj.

Niciunul dintre șoferi nu a consumat băuturi alcoolice.

abonare newsletter