monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Un hoț care a furat de peste 13.000 de lei a fost prins de polițiști

În cadrul unei acțiuni de rutină, pentru asigurarea ordinii și liniștii publice cu ocazia târgului săptămânal, polițiștii din Câmpia Turzii au reușit să depisteze un tânăr de 25 de ani care era cercetat pentru furt.

La data de 18 iulie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii, în colaborare cu poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Turda, lucrători din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, dar şi reprezentanţi ai Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Cluj, au acţionat pentru asigurarea şi menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică cu ocazia târgului săptămânal.

În cadrul activităților desfășurate a fost depistat, un bărbat, în vârstă de 25 de ani, din localitatea Viişoara, judeţul Cluj, cercetat pentru comiterea unui furt din cadrul unei societăţi comerciale din Câmpia Turzii, cu un prejudiciu de 13.592 lei, recuperat în totalitate.


De asemenea, poliţiştii au legitimat 73 de persoane, au verificat şi controlat 48 de autovehicule, 12 persoane fizice autorizate şi 21 de producători agricoli.

Au fost constatate 2 infracţiuni la regimul rutier, au fost depistaţi alţi 3 bărbaţi bănuiţi de comiterea unor infracţiuni şi au fost puse în aplicare 3 mandate de aducere.


Au fost fost aplicate un număr de 37 de sancţiuni contravenţionale, 31 pentru încălcări ale legislaţiei rutiere, 4 pentru încălcări ale Legii nr. 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de comerţ ilicite, iar alte 2 pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, conform Legii 61/1991 republicată.

În cazul a 5 conducători auto a fost luată măsura suspendării dreptului de a conduce pe o perioadă determinată, a fost reţinut 1 certificat de înmatriculare dar şi un set de plăcuţe de înmatriculare.