monitorulcj.ro Menu

Actualitate

London Grammar a anulat concertul de la Electric Castle 2018

Una dintre cele mai așteptate trupe la Electric Castle 2018, London Grammar, şi-a anulat concertul pe care trebuia să-l susţină sâmbătă în penultima zi a festivalului.

Deși erau headlineri la Electric Castle, cei de la London Grammar au anunțat că nu vor mai putea susține concertul din cauza problemelor de sănătate ale solistei, Hannah. Aceasta a suferit o intervenție chirurgicală, iar trupa a anulat atât concertul de la Electric Castle, cât și pe cel de la Colours of Ostrava, din Cehia.

„Ne pare foarte rău să anunțăm că, din cauza problemelor de sănătate, nu vom mai participa la Festivalul Colours of Ostrava, din Cehia, și la Festivalul Electric Castle din România. Ne simțim devastați pentru că nu ne putem ține de aceste angajamente și nu vă putem vedea pe toți. Sperăm să avem ocazia pe viitor să cântăm pentru voi”, au transmis cei de la London Grammar.

Organizatorii Festivalului Electric Castle 2018 au declarat că fac eforturi pentru a găsi un nou artist sau o trupă care să fie headliner sâmbătă, deși totul este pe ultima sută de metri. De asemenea, aceştia au precizat că persoanele care îşi doresc să primească banii înapoi pe biletul special cumpărat pentru ziua în care era programat concertul London Grammar trebuie să trimită un e-mail pe adresa festivalului prin care să solicite acest lucru, făcând dovada că biletul nu a fost utilizat.

Deși au avut nevoie de un singur album pentru a ajunge pe locul 2 în clasamentele britanice, London Grammar (Hannah Reid, Dan Rothman, Dominic Dot Major) resping total idea succesului „peste noapte”. Muzica lor indie este rezultatul multor experimente muzicale și ore de înregistrări, iar faptul că piesele lor au fost folosite în reclame celebre sau pe coloana sonoră a unor seriale la modă a ajutat, dar nu a definit parcursul trupei. De altfel, de la succesul primului album, trupa a așteptat 4 ani pentru a lansa, anul trecut, cel de-al doilea album, ajuns „No 1” în topurile britanice.